Qui som

Qui som

MUNTATGES I COBERTES DEL SOLSONÈS S.L. som una empresa familiar creada l’any 2000 i situada a la ciutat de Solsona (província de Lleida), dedicada a l’instal·lació de tot tipus de tancament, cobertes façanes, així com, construcció d’estructures metàl·liques, de fusta, càmeres frigorífiques, desamiantats, rehabilitacions integrals i manteniments industrials. Disposem de tècnics qualificats per estudiar i valorar qualsevol tipus de projecte així com tècnics a peu d’obres dirigint els treballs. Comptem amb un personal altament qualificat i experimentat en el sector, així com disposem de tots els mitjans tècnics necessaris per a assegurar als nostres clients la correcta execució de cada projecte.

Inscrits al R.E.R.A. 08/AL/2011 (Registre d’Empreses amb Risc d’Amiant), complint amb tots els requisits legals i garanties de seguretat, treballant sota un rigorós compliment de la normativa vigent.

L'empresa

MUNTATGES I COBERTES DEL SOLSONÈS S.L., som una empresa ubicada a Solsona.  T’assessorem, elaborem i muntem tot tipus de cobertes, façanes, tancaments, estructures, naus industrials, granges, etc. Estem especialitzats en:

  • Tot tipus de cobertes de xapa, panell sandvitx, deck, agropanell, agrotherm, etc.
  • Retirada de fibrociment i rehabilitacions integrals.
  • Claraboies, lluernaris, fals sostres, envans pluvials, sectoritzacions, insonoritzacions, etc.
  • Façanes industrials, ventilades, murs cortina, etc.
  • Estructures metàl·liques i de fusta.
  • Instal·lacions de línies de vida.
  • Fabricació pròpia de remateria industrial, canals i perfileria vària, fins a una longitud màx. de 6mt.

Les instal·lacions comprenen un espai de més de 3.000 m2 amb exposició permanent i venta al detall de panells de coberta i façana, lluernaris, accessoris, cargoleria, etc.

Disposem de mitjans propis de transport (camions, góndoles, etc.), servei de grua de diferents tonatges i mitjans d´elevació de personal (plataformes tisora, telescòpiques i braços articulats).